• Echipa de lucru

  Fa cunostinta cu echipa noastra!

  mai mult
 • Aparatura

  Iti punem la dispozitie cea mai moderna aparatura de specialitate din oras.

  mai mult
 • Experienta

  Avem peste 40 de ani de experienta in domeniul medical.

  mai mult
 • Servicii medicale

  Va oferim o gama larga de servicii, la cele mai inalte standarde de calitate.

  mai mult
 • Programare

  Acum poti sa iti faci programare de acasa, prin intermediul telefonului!

  mai mult

Aparatura

Aparatura de care dispunem este una de ultima generatie, in conformitate cu anii de revolutie a tehnologiei pe care ii traim, menirea ei fiind de a ne proteja sanatatea cat mai bine cu putinta.

Philips iU22 xMATRIX System

Sistemul Philips iU22 xMATRIX foloseste o tehnologie unica ce are la baza imaginea obtinuta prin sumarea participarii a aproximativ 9000 cristale de la nivelul sondei, rezultand astfel un examen medical de performanta premium.

Sistemul face usor de adaugat orice imagine 3D, convertita rapid de la standardul 2D si faciliteaza obtinerea unui examen medical rapid si complet, rezolutia de nivel inalt ajutand la o diagnosticare corecta si completa.

Trialurile clinice arata ca imaginea este mult imbunatatita cu ajutorul vitezei xPlane, minimizand astfel lezarea tesuturilor; imaginile panoramice, comparatiile live side-by-side, zoomul cu rezolutie mare si imaginile 3D si 4D obtinute cu SonoCT XRES ajuta la reducerea timpilor de evaluare si la cresterea caitatii investigatiei rezultate.

Roentgen Multix

Aparat pentru radiologie

 

Prodigy Advance Full

Aparat pentru osteodensitometrie

 

MAMMOMAT 3000 NOVA

Aparat pentru mamografie

 

Scris de Constantin Buza

Sunt medic de peste 40 ani intr-o tara ce are un sistem medical inca plin de hibe; in care pacientii devin suspiciosi, ca urmare a multiplelor experiente negative avute in trecut, pacientii necesitand o consolidare a cuplului: medic-pacient per primam, in caz contrar, neincrederea punand presiune suplimentara pe cadrele medicale implicate care incearca in prezent ajutarea bolnavului in cauza si care au deja responsabilitatea actului medical in sine. Astazi un medic bun nu este doar un bun clinician ori paraclinician, ci si un aliat al pacientului de care acesta din urma, are atat de mare nevoie pentru a pleca la drum impreuna. Invit pacientii la dialog, considerand ca balanta cerere-oferta trebuie stabilita ca proritate de la bun inceput, venind astfel in sprijinul dumneavoastra.