• Echipa de lucru

  Fa cunostinta cu echipa noastra!

  mai mult
 • Aparatura

  Iti punem la dispozitie cea mai moderna aparatura de specialitate din oras.

  mai mult
 • Experienta

  Avem peste 40 de ani de experienta in domeniul medical.

  mai mult
 • Servicii medicale

  Va oferim o gama larga de servicii, la cele mai inalte standarde de calitate.

  mai mult
 • Programare

  Acum poti sa iti faci programare de acasa, prin intermediul telefonului!

  mai mult

Mamografie:

Mamografia reprezinta un tip special de examinare radiologica a sanului, facuta cu un echipament special ce poate identifica tumori ce sunt prea mici pentru a putea fi palpate. Mamografia este cea mai buna metoda radiologica disponibila astazi, ce poate detecta precoce cancerul la san. Este o metoda ideala si indispensabila pentru femeile mai in varsta de 40 de ani, ce au un risc crescut de a face cancer la san, fiind recomandata insa o examinare periodica pentru toate femeile ce au implinit varsta de 20 de ani, sfatul specialistului mentionand o examinare o data la 2 ani.

Procedura in sine este relativ simpla. Majoritatea afectiunilor sanului nu sunt maligne si chiar daca afectiunile sunt date de cancer, peste 90% dintre acestea sunt curabile daca sunt detectate precoce si tratate prompt.

Unele studii au aratat ca mamografia poate reduce rata de deces prin cancerul de san cu mai mult de o treime.

Preturi:

 • Mamografia standard bilaterala (4 incidente: R-cc/R-mlo si L-cc/L-mlo): 335 Lei
 • Mamografia standard unilaterala (2 incidente: R-cc/R-mlo sau L-cc/L-mlo): 190 Lei

 • Precizare: In preturile afisate este inclusa si taxa pentru echografia de san!

Scris de Constantin Buza

Sunt medic de peste 40 ani intr-o tara ce are un sistem medical inca plin de hibe; in care pacientii devin suspiciosi, ca urmare a multiplelor experiente negative avute in trecut, pacientii necesitand o consolidare a cuplului: medic-pacient per primam, in caz contrar, neincrederea punand presiune suplimentara pe cadrele medicale implicate care incearca in prezent ajutarea bolnavului in cauza si care au deja responsabilitatea actului medical in sine. Astazi un medic bun nu este doar un bun clinician ori paraclinician, ci si un aliat al pacientului de care acesta din urma, are atat de mare nevoie pentru a pleca la drum impreuna. Invit pacientii la dialog, considerand ca balanta cerere-oferta trebuie stabilita ca proritate de la bun inceput, venind astfel in sprijinul dumneavoastra.